12 septembrie, 2006

De ce uram barbatii

Am dat astazi peste (inca) un blog, numit De ce urâm bărbaţii. E relativ interesant... Printre titluri se numara si....


Acum, serios... cand o sa fie barbatii perfecti? Probabil atunci cand si femeile o sa fie... deci avem in egala masura de asteptat. As putea da o replica la cele de mai sus spunand ca barbatii urasc femeile care...
  • tipa in loc sa discute
  • cred ca idealul tuturor barbatilor e sa faca sex
  • mint
  • cred ca prea mult parfum nu e tot putoare
Dar totusi! sa revin cu picioarele pe pamant. Specia umana e asa de variata incat poti gasi orice fel de om (sau aproape orice fel) pe planeta. Iar daca nu gasesti, inscrie-te in NASA. ;)

Pe un ton mai realist si serios: stiu cateva "personaje" care au un "noroc" similar in alegerea partenerului de viata si nu pot sa spun decat ca ori au un ghinon infinit daca tot dau peste acelasi gen de persoane, ori nu isi schimba mediul in care "pescuiesc", ori fac aceleasi greseli de fiecare data. Cum ar fi sa sara dintr-o extrema in alta: daca fost era foarte serios, acum cauta pe cineva mai "copil"... Ar trebui sa isi puna intrebarea daca nu fac, totusi, ceva gresit... statistic vorbind, e imposibil sa dai doar peste specimene incompatibile... Sau, in alta ordine de idei: de obicei primesti ce oferi... poate nu din prima incercare, dar cu mici ajustari si corectari pe parcurs se poate ajunge la un pseudo-paradis. Pseudo pentru ca nimic nu e perfect. Dar imperfectiunea ar trebui si ea acceptata ca un lucru bun. Dar deja am aberat cam mult... bye.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am auzit ca ai cerut-o de sotie pe fata aia.

Sir Ash spunea...

Am luat in serios acel post la fel de mult ca si autoarea (sau autorul - orice e posibil, nu?)

Anonim spunea...

Bărbaţii sunt nişte copii toată viaţa, nişte fiinţe care depind toată viaţa de femeie.